Nybyg

Ingen opgave er for stor eller for lille. Hos NagEL Service har vi altid fokus på godt håndværk og kvalitetsløsninger, hvad enten det er opsætning af lamper, udskiftning af komfur, eller en hel nybygning. 

Vi deltager gerne i planlægningsfasen af dit nybyggeri sammen med dine andre håndværkere. Vi rådgiver dig om de løsninger, som passer bedst til de ønsker og behov, som du har nu – og måske får i fremtiden.

Ved at tænke dine nye el-installationer med ind i planlægningen af dit nybyggeri, slipper du for synlige ledninger langs panelerne, netværkskabler hen over gulvet, dårligt belyste zoner i rummene eller trælse hovsa-løsninger. Vi sætter en ære i, at vores arbejde helst skal være så godt som usynligt, når vi er færdige, men gerne med alle de intelligente løsninger, som du synes er relevante for dit behov.

Se Smart Home

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.