Datainstallation

Vi leverer komplette datainstallationer, vi laver alt fra krydsfeltet og ud til arbejdsstationen og fiber-installationer både i single mode og multimode, ligesom vi også laver WiFi-løsninger. Vi har specialuddannet personale med knowhow og over 20 års erfaring inden for alt med data og fiber-løsninger.

datainstallation

Videoovervågning

Videoovervågning er populært som aldrig før – og med rette. Videoovervågning dækker nemlig flere af vores behov samtidigt. Det giver os en reel nedsættelse af risikoen for indbrud og hærværk, det er med til at opdage potentielt farlige situationer i tide eller afmelde falske alarmer, effektiv til overvågning af periodiske fejl i procesanlæg, det er et godt bevismateriale for politiet eller forsikringsselskabet, hvis det alligevel bliver nødvendigt, og videoovervågning giver generelt øget tryghed.

Vi kan tilbyde en komplet løsning med installering, opsætning, vejledning og efterfølgende support efter behov inden for videoovervågning - skaleret og tilpasset din virksomheds ønsker, behov og pris.

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.