Automatik

Styretavler kan have mange størrelser. Vi producerer dem i modeller til både små anlæg, de helt store samt komplekse procesanlæg. Anlæg hvor kravene til funktionalitet, driftssikkerhed og software er ekstraordinære. Vores dygtige medarbejdere har forskellige specialer og en hverdag i tæt kontakt med små og store industrivirksomheder. Derfor kender de processerne og ved, hvad der skal til, når der f.eks. er specifikke krav til sikkerhed, drift, hygiejne eller lign.

For os handler det ikke bare om at levere og montere en styretavle. Driftsikkerheden er afgørende for, at vi kan være tilfredse med vores indsats. Derfor er den gode dialog om krav og behov vigtig for, at vi leverer et perfekt resultat. Vi er fleksible og åbne for nye ideer eller specifikationskrav undervejs i processen. De er vigtige, og derfor omstiller vi undervejs.

Det er en del af kvaliteten, vi leverer, ligesom alle de komponenter, vi bruger til at skabe en funktionel styretavle. Således skaber vi veludført håndværk ned til mindste detalje.

For os handler enhver opgave i lige så høj grad om proces som om produkt. Vi tester og afprøver derfor altid styretavler, inden vi leverer dem. Vi er med i hele opstarten, hvor vi indkører styretavlen. Kun sådan kan vi sikre, at alle funktioner fungerer, som de skal. Det er standard.

Inden vi afslutter et projekt, laver vi fuld dokumentation og en komplet opmærkning af hver eneste styretavle. Og vi kommer gerne igen for at udføre service og forebyggende vedligehold af maskinanlæg, så du undgår dyre driftsstop og en forsinket levering.

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.