tekniq-kvalitet

Tekniq Kvalitet

Hvad er et KLS?

Et KLS er virksomhedens egenkontrolsystem, en kvalitetssikring, hvor virksomhederne dokumenterer det udførte arbejde. Alle autoriserede eller godkendte virksomheder skal have et godkendt KLS med dokumentation.

Vi er godkendt ved tredjepartkontrol af Tekniq Kvalitet.

For dig som kunde betyder det, at vi får kontrolleret vores arbejde og vores procedurer i henhold til Tekniqs fastsatte kvalitetskrav ved enhver opgaves afslutning.​

Skulle der mod forventning opstå en tvist, som vi ikke selv kan løse, kan der rettes henvendelse til:

Ankenævnet For Tekniske Installationer

Paul Bergsøes Vej 6, 2600 Glostrup J

Tlf. 87 41 77 90

Henvendelse alle hverdage mellem 10.00 og 12.00.

E-mail: anke@el-vvs-anke.dk​

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.