Smart home – Intelligente bygningsinstallationer

Hvorfor vælge et smart home system?

Der er masser af fordele ved at Smart home installationer.

Smart home systemer er en simpel måde at energioptimere dit hjem på, det kan give en mere fleksibel hverdag, det er en mere fleksibel el-installation, så man ikke senere skal ud at trække nye kabler, hvis man får nye forbrugsmønstre. Fordelen kan også være at man kan monitorere sit hjem via telefon, og se hvad der er tændt hvor og hvornår. Man kan f.eks. fra sommerhuset tænde og slukke for lys, varme, højttaler, gardiner osv. 

Hvor man tidligere måske lod en enkelt lampe være tændt, når man var bortrejst, kan man programmere hele simuleringer af ens forbrugsmønster hen over døgnet og derved fuldstændigt illudere, at der er nogen hjemme.

Det giver en sikkerhed, da systemet kan fungere ligesom en indbygget overvågningsalarm. Med bevægelsessensorer og dørkontakter kan systemet give en besked på din telefon, hvis der registreres bevægelse, eller en dør eller vindue åbnes.

Hvis man vælger NHS, som er en af vores store systemer, så kan det integreres med rullegardiner, persienner i Velux gardiner, gulvvarmestyringer, sågar integrere det med højttalersystemer.

Man kan styre bl.a. lyset via en kontakt eller telefonen, så man f.eks. kan slukke lyset fra sengen i køkkenet. Man kan lave en ”sluk alt”, når man forlader huset eller oprette bestemte zoner, bevægelsessensor eller dørkontakter, hvis døren åbnes. Mulighederne er endeløse.

Vi laver alt lige fra Phillips Hue til Niko Home control.

Lad os få en snak om dine drømme og ideer. Så kan vi sammen finde den helt rigtige løsning til dit hus.

Når vi afleverer dine nye el-løsninger efter at have afsluttet installationen, er det vigtigt for os, at vi ikke bare efterlader dig på dørtrinnet med dit nye intelligente hus. Vi laver altid en fuld gennemgang af alle installationer sammen med dig, for at sætte dig helt ind i hvilke funktioner dine nye løsninger har, og bruger den tid, det tager at besvare dine evt. spørgsmål, så du kan føle dig helt tryg ved alt det nye.

Dukker der efterfølgende alligevel spørgsmål op, så kommer vi gerne igen og hjælper med at få styr på det – og måske kan det bare klares over telefonen.

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.