LED – det sikre valg for miljøet og økonomien

Alle er interesseret i energibesparelser, og der ligger LED belysning lige til højrebenet.

En LED-pære bruger typisk 25% mindre strøm end en sparepære og 80-90% mindre strøm end en traditionel glødepære. Samtidig kan LED-pæren have en levetid på 10-25 år. Og så indeholder den ikke kviksølv som traditionelle sparepærer.

Det kan være lidt dyrere at købe LED-pærer frem for traditionelle sparepærer. Til gengæld gavner du miljøet, og du får på den lange bane en økonomisk gevinst, da LED-pærer ofte holder længere.

Sidst men ikke mindst så giver de fleste LED-pærer et væsentlig bedre lyskvalitet end sparepærer – næsten på niveau med gammeldags glødepærer, men for en brøkdel af forbruget.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine formål vedrørende lampeopsætning, opsætning af spots, lysstofrør og meget mere. Vi ved, hvordan lyset fra vores mest almindelige lysarmaturer opleves, vi ved, hvor mange lyspunkter der er behov for, og hvordan lyset opleves.

LED – især for erhverv

Vi har også stor erfaring med installation og opsætning af LED spots, rør, paneler, skinner, skinnespots, lysbånd og lign. til erhverv. Ud fra den nuværende belysning kan vi lave en konkret oversigt over de besparelser, som din virksomhed vil hente ved at lade os udskifte lyskilderne til LED.

Industrivirksomheder kan desuden med stor fordel udskifte de almindelige lysstofrør til LED rør – det er noget, der kan mærkes på bundlinjen.

Uanset om det drejer sig om udskiftning af butiksbelysning, industribelysning eller kontorbelysning med eller uden intelligente løsninger som lysstyring og sensorer, så kommer vi gerne på besøg, så du kan få et overblik over mulighederne og et uforpligtende tilbud på installationen.

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.