Solceller

Solceller som en alternativ energikilde er en god investering – både for miljøet og for din økonomi. 

Selvom reglerne for produktion af el fra solceller er blevet strammet de seneste par år, er det dog stadig en god investering – især på den lange bane. Vi skal ikke forvente at priserne på strøm og afgifter falder, snarere tværtimod, og derfor vil en solcelleinvestering altid være en god løsning.

Vi stræber efter at finde en æstetisk løsning, der er tilpasset de fysiske rammer og som ydelsesmæssigt rammer dit behov nu og i fremtiden.

Vi både måler op, laver ydelsesberegninger og giver forslag til et færdigt projekt, hvad enten det drejer sig om:

  • ​Traditionelt solcelleanlæg
  • ​Stand alone anlæg
  • ​Solcelleanlæg med batterilager
  • ​Solcelleanlæg til industrien

Kontakt os i dag og lad os tage en helt uforpligtende snak om dit kommende projekt.

Elektriker der dækker hele Fyn

usp-ekspert

Erfarne eksperter

Med vores mange års erfaring inden for el-installationer og tekniske løsninger kan du trygt overlade dine opgaver til vores dygtige teknikere.

usp-prisgaranti

Prisgaranti på alle opgaver

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på alle vores opgaver og garanterer, at du altid får den bedste kvalitet og service til den aftalte pris.

usp-el-service

Professionel udførelse

Vi udfører alle opgaver professionelt og med omhyggelighed, uanset om det er en mindre reparation eller en større installationsopgave.

usp-service

Detaljeorienteret service

Vi lægger vægt på at kræse om alle detaljer og sikre, at alle opgaver udføres med høj præcision og tager højde for alle dine behov og ønsker.

tekniq

Få et uforpligtende tilbud
​på professionelt el-arbejde i dag!

Er du på udkig efter en pålidelig og professionel el-installatør til at udføre el-arbejde i dit hjem eller virksomhed? Så er du kommet til det rette sted! Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på en lang række el-opgaver, herunder renovering, netværk, tyverialarm og elbil lader.

Vi tilbyder ikke kun højkvalitetsløsninger, men også konkurrencedygtige priser og en dedikeret service, der sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt til mindste detalje. Lad vores erfarne fagfolk tage sig af dit el-arbejde og nyd trygheden ved at have en pålidelig samarbejdspartner ved din side.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste el-projekt!

Udfyld formularen​ ⤵

 
 
 
Vedhæft evt. billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.